Touringcar huren
Helmond

Willen jullie een touringcar huren in Helmond?

Touringcar huren in Helmond

Deze oergezellige stad vlakbij Nuenen en Eindhoven is een bezoekje waard! De binnenstad biedt genoeg mogelijkheden om te shoppen, het terras op te gaan of de kroeg in te duiken. Maar ook voor de cultuurliefhebbers is er voldoende te beleven. Museum Helmond heeft twee prachtige locaties, te weten de Kunsthal en het veertiende-eeuwse Kasteel Helmond. Beide locaties liggen pal aan het centrum en zijn dus ideaal om te combineren met een bezoekje aan de binnenstad. Helmond staat bekend om haar geschiedenis is de metaal- en textielindustrie, wat je regelmatig terugziet in bijvoorbeeld de verschillende kunstcollecties. Dus ben je nog op zoek naar een geschikte locatie voor je bedrijfsuitje of familiedag: huur dan een touringcar en bezoek Helmond! Neem gerust contact met ons voor voor een geheel vrijblijvende offerte. 

Met de bus naar Theater Speelhuis

Wat veel mensen nog niet weten, is dat Helmond beschikt over één van de meest markante theaters van Nederland: Theater Speelhuis. Het gebouw bevindt zich in een vroegere kerk  en is te vinden in het centrum van de stad. De combinatie van een modern theater met de sfeer van de oude koepelkerk is met recht uniek te noemen! Het theater is uitgerust met 440 zitplaatsen en voorzien van de modernste verlichting en geluidsapparatuur. Daarnaast passen er ruim 500 mensen in de foyer, waar je kunt genieten van je drankje en de prachtige schilderijen in het oude kerkgebouw. Vanuit Deurne is het uitstekend mogelijk om een touringcar te huren met je vrienden, zodat jullie van alle gemakken zijn voorzien en kunnen genieten van een geweldige theatervoorstelling! 

Rondleiding door de Bavaria bierbrouwerij

Wil je een dagje naar Lieshout, dan kun je er niet omheen: een bezoekje aan de Bavaria bierbrouwerij. Deze brouwerij is één van de oudste familiebedrijven van Nederland en ademt passie en liefde voor het bier. Laat je rondleiden door de brouwketels en leer hoe de familie Swinkels dit bedrijf al ruim 300 jaar bestiert. Tijdens de tour leer je alles over de geschiedenis van dit biermerk en natuurlijk welke stappen worden doorlopen voordat dit heerlijke biertje uiteindelijk gedronken kan worden. En ja, aan het einde van de rit ga je natuurlijk over tot de belangrijkste stap: het proeven! In het brouwerijcafé kun je genieten van een vers getapt biertje en na afloop krijg je nog een Bavaria-geschenk mee. En wat is er dan fijner om geen BoB aan te hoeven wijzen, maar na afloop met je vrienden de bus in te stappen die al voor jullie klaar staat. Touringcar huren? Neem dan gauw contact met ons op!

Een dagje wellness in Helmond

Als jij en je vriendinnen eens willen ontsnappen aan de dagelijkse hectiek en stress, laat je dan eens lekker in de watten leggen bij Blue Wellness Helmond. Dit wellness centre is gevestigd op een gloednieuwe locatie en biedt je de uitgelezen mogelijkheid om een dagje heerlijk te ontspannen. Ideaal gelegen en van alle gemakken voorzien, kunnen jullie je onderdompelen in de modernste faciliteiten en beautybehandelingen. Door de luxe uitstraling, wanen jullie je in een waar paradijs. En na afloop kunnen jullie genieten van een heerlijke maaltijd in het wellness-restaurant. Na zo’n dag van ontspannen, is het natuurlijk heerlijk om je op te laten halen door een luxe touringcar. Zo eindigt een dagje ontspannen op de allerfijnste manier. Benieuwd naar de mogelijkheden van het huren van een touringcar? Neem dan gauw contact met ons op!