Touringcar huren
Veldhoven

Willen jullie een touringcar huren in Veldhoven?

Touringcar huren in Veldhoven, Hoog Casteren, Waalre of Aalst

 

Willen jij en je vrienden uit Hoogcasteren eens wat anders zijn dan Eindhoven? Ga dan eens een dagje naar het aangrenzende Veldhoven! Veldhoven combineert de Brabantse gemoedelijkheid van een dorp met een prachtige, groene omgeving met tal van recreatiemogelijkheden. Daarbij biedt Veldhoven alle faciliteiten die je in de stad ook vindt. Geniet van de schitterende natuur van de Kempen, de kunst en cultuur, de kroegen, restaurants en de leuke winkeltjes. Daarnaast staat de regio rond Veldhoven bekend om haar high-tech omgeving en faciliteiten. Dit maakt Veldhoven zowel een zeer interessante plaats om te bezoeken als ook om te wonen. Dus ben je op zoek naar een leuke locatie voor een vrienden- of familiedag, huur dan een touringcar en bezoek Veldhoven. Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende offerte. 

Bonbons eten in Waalre

Zijn jij en je vriendinnen ook zo dol op chocolade en hebben jullie zin in een dagje uit? Dan moeten jullie zeker de bonbonfabriek Rudolf Vermeulen eens bezoeken. Al ruim tachtig jaar maakt de familie Vermeulen de heerlijkste bonbons. Het is in de fabriek mogelijk om een heus college te volgen, zodat je daarna alles weet over chocolade en hoe je er de allerbeste bonbons van maakt. Ook worden er workshops georganiseerd, rondleidingen gegeven en natuurlijk mag je na afloop met een tas vol lekkernijen terug naar huis. Wat is er dan fijner om met zijn allen in de touringcar te stappen die al voor jullie klaarstaat. Touringcar huren voor een dagje uit, zonder je zorgen te hoeven maken over vervoer? Neem dan snel contact met ons op!

Kinderfeestje in speeltuin d’Ekker

Je woont in Aalst en bent op zoek naar een leuke activiteit voor het kinderfeestje van je zoon. Zoek dan niet verder en ga naar speeltuin ASV d’Ekker! Deze speeltuin is geschikt voor peuters, kleuters en wat oudere kinderen en valt op door de verschillende natuurlijke ondergronden zoals gras en zand. De speeltoestellen zijn daarbij allemaal van hout en je vindt er grote schommels, draaischijven en grote stenen om overheen te stappen. Er worden regelmatig evenementen georganiseerd, zoals carnavalsavonden, paaseieren zoeken en allerlei spelen tijdens Koningsdag. De speeltuin is een zeer geliefde locatie voor kinderfeestjes en schoolreisjes. En om te voorkomen dat je met vijf auto;s die kant op moet, kun je een luxe touringcar huren,. Moe maar voldaan zullen de feestvierders de bus in stappen en nagenieten van een enerverende dag!

Naar het museum in Veldhoven

Zijn jij en je clubgenoten of collega’s kunstliefhebbers? Stap dan de bus in en ga naar Museum ‘t Oude Slot in Veldhoven. Dit prachtige museum is gevestigd in een oude boerderij van tweehonderd jaar oud. In het museum vind je archeologische stukken, volksprenten uit de zeventiende eeuw en oude vondsten uit de Kempen. Elk jaar zijn er meerdere exposities over een specifiek thema in de prachtioge expositieruimtes van het museum. Je vindt er ook een mooie tuin waarin een prachtige collecties beelden staat, in het museumcafé met terras  kun je genieten van een kop koffie en gebak. Dit maakt ‘t Oude Slot ook een perfecte locatie voor bruiloften. Huur een touringcar voor een dagje uit richting museum ‘t Oude Slot en geniet van al het prachtigs wat dit museum te bieden heeft! Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.