Touringcar huren
Eindhoven

Willen jullie een touringcar huren in Eindhoven?

Touringcar huren in Eindhoven

Als je als voetballiefhebber naar Eindhoven gaat, dan kun je niet om een bezoekje aan het Philips-stadion heen. PSV is de bekendste en meest roemruchte voetbalclub van Eindhoven en behoort al jarenlang tot de traditionele top 3 in Nederland naast Ajax en Feyenoord. Sterker nog: puur kijkend naar het aantal kampioenschappen behaald de laatste 20 jaar, is PSV de meest succesvolle club van het land. PSV speelt haar thuiswedstrijden in het Philips-stadion, gelegen in het stadsdeel Strijp. Alle tribunes van het stadion  zijn verwarmd en met een maximale capaciteit van 35.000 toeschouwers behoort het Philips-stadion tot de grootste stadions van Nederland. Reden genoeg dus om eens met je vrienden of ploeggenoot een touringcar te huren, onderweg een biertje te drinken en een wedstrijd van PSV te bezoeken. Vraag naar de mogelijkheden en naar een vrijblijvende offerte! 

Met de bus naar de Ontdekfabriek

Met je zoon of dochter en een groep vriendjes een dagje uit, ga dan naar de Ontdekfabriek Eindhoven! Deze spannende plek bevindt zich in een oude fabriek, waar de kinderen zelf aan de slag kunnen. Er liggen allerlei spullen die ze uit elkaar kunnen halen en weer in elkaar kunne zetten, ze kunnen zelf uitvindingen creëren en de resultaten delen met hun vriendjes. In de filmhoek kunnen ze hun eigen film maken en al hun creativiteit kwijt. Niks is te gek hier, kinderen hebben de dag van hun leven! een ideale locatie dus voor een kinderfeestje. De Ontdekfabriek is geschikt voor jong en oud, op verzoek worden er workshops en rondleidingen gegeven. En voor het vervoer, overweeg dan om een touringcar te huren. Dan begint de voorpret al onderweg!

Eindhoven Airport

Naast een bruisende binnenstad en enkele succesvolle sportverenigingen, heeft Eindhoven nog iets wat tot de verbeelding spreekt: Eindhoven Airport. Parkeren, inchecken, vertrekken; het gaat allemaal even makkelijk en een stuk sneller dan bijvoorbeeld op het veel massalere Schiphol. Een ideaal vertrekpunt dus voor je vliegvakantie. Eindhoven Airport ligt in het Westen van Eindhoven tussen Best en Veldhoven. Het is het grootste regionale vliegveld van Nederland en wordt zowel ingezet voor de burgerluchtvaart als voor activiteiten van de Luchtmacht. Dus als je met je vrienden besluit om een vliegvakantie te boeken, kijk dan vooral ook eens naar de mogelijkheden die Eindhoven Airport biedt. Huur met zijn alleen een touringcar en laat je wegbrengen en ophalen. Zo begint jullie vakantie zorgeloos en kunnen jullie onderweg al beginnen met de vakantievoorpret! Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte. 

Borrelen in Eindhoven

Als je met je vrienden of collega’s een dagje Eindhoven aandoet en wil afsluiten met een feestavond, dan kun je er niet omheen om Stratumseind te ontdekken. In dit populaire uitgaansgebied kun je eten, drinken en tot diep in de nacht een feestje bouwen! Op Stratumseind vind je de langste kroegenstraat van Nederland, er moet dus vast iets tussen zitten voor jullie. Natuurlijk zijn er ook genoeg eetgelegenheden, niet onbelangrijk voor het leggen van de noodzakelijke bodem. En ook aan de actievelingen is gedacht, op Stratum kun je laserquesten, puzzeltochten doen, poolen, een cocktailworkshop doen en nog veel meer! Voor vervoer naar een feest om nooit te vergeten huur je een luxe touringcar. Deze brengt je netjes weg en haalt je na afloop weer op, zodat jullie de feestavond van jullie leven hebben! Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden.