Touringcar huren
Meierijstad

Willen jullie een touringcar huren in Meierijstad?

Touringcar huren in Meierijstad

Al jaren is Bij Peerke in Erp (voorheen Speelboerderij Tiswa) de favoriete speelplek voor kinderen uit de gemeente Meierijstad. Er is voor zowel de jongste als wat oudere kinderen van alles te beleven. In de zomer is er een spannend maisdoolhof, voor de racefanaten is er een skelterbaan en er is een groot voetbalveld. Door de diversiteit aan activiteiten is Bij Peerke een ideale locatie voor een kinderfeestje of familiedag. 

In de warme zomermaanden kun je bovendien terecht op het strandgedeelte direct aan de speeltuin. En op de kinderboerderij vind je pony’s, ezels en zelfs wasberen! En in de wintermaanden kunnen ze hun kunsten vertonen op de stormbaan. Kortom: voor een dagje uit, huur een touringcar en ga met zijn allen naar Bij Peerke! Neem gerust contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden. 

Begin van het festivalseizoen in Schijndel

E

Veel (buiten)festivalliefhebbers beschouwen Paaspop in Schijndel als het officieuze begin van het festivalseizoen. SInds 1985 wordt dit elk jaar groeiende festival georganiseerd tijdens Pasen, beginnend op Eerste Paasdag. SInds 1996 vindt het plaats in de weilanden rond De Molenheide in een grote circustent. Sinds dit jaar worden er elk jaar meer dan 15.000 verwelkomd, verspreid over toen podia. Vanaf 2011 bestrijkt het festival drie dagen en vanaf dat jaar trekken er elk jaar zo’n 90.000 bezoekers richting Schijndel. elke festivalliefhebber moet Paaspop een keer hebben meegemaakt. En zie je het niet zitten om te verkleumen in een tentje op de camping, huur dan met je vrienden een heuse touringcar! Zo combineren jullie de luxe van vervoer per bus en genieten jullie optimaal van dit bruisende festival! 

Tapas maken in Sint Oedenrode

Zijn jij en je vrienden bourgondisch aangelegd en dol op eten en drinken? En zoeken jullie voor jullie vriendenuitje nog een leuke activiteit? Ga dan richting Sint Oedenrode en doe de workshop Tapas maken! Tijdens een gezellige middag of avond ontdekken jullie de heerlijke smaken van het Zuiden en leren jullie de typische Spaanse lekkernijen kennen. Tapas zijn kleine gerechten, oorspronkelijk bedoeld als borrelhapjes, die bij elkaar opgeteld een volledige maaltijd vormen. We bieden workshops met vleesgerechten, visgerechten en vegetarische gerechten aan. Samen met je vrienden bereiden jullie de heerlijkste dingen voor elkaar. En natuurlijk proeven jullie na afloop het eindresultaat, met een goed glas wijn erbij! En over vervoer hoeven jullie je ook niet druk te maken. Gewoon een touringcar huren, zodat jullie na afloop nog kunnen nagenieten en uitbuiken. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op! 

Ontsnap uit de spannende escaperoom

Een familiedag of teamuitje met je collega’s in de planning en nog geen idee over een activiteit? Bezoek dan de leukste escaperoom in de regio: Escaperoom The Space in Veghel. Deze escaperoom heeft twee verschillende missies, zodat je in twee teams tegen elkaar kunt strijden. De strijd speelt zich af tussen de geheime diensten in de Koude Oorlog. In missie De Launch is het de bedoeling dat je als Amerikaan binnen een uur een raket van 25 meter hoog lanceert. In The Sabotage ben je een Russische spion en is het de bedoeling om in te breken bij de Amerikanen om de lancering te saboteren.  Spanning en een zenuwslopend uur verzekerd! Na afloop is bekend welk team aan het langste eind heeft getrokken. En door het huren van een touringcar hoef je je ook geen zorgen te maken over vervoer. Op deze manier bouwen jullie onderweg de spanning al lekker op met z’n allen. Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.