Touringcar huren
Geldrop

Willen jullie een touringcar huren in Geldrop?

Touringcar huren in Geldrop, Leendeheide, Heeze of Leende

Een dagje naar Geldrop-Mierlo is de perfecte dagbesteding voor bijvoorbeeld een familiedag of vriendenuitje. In deze prachtige streek vind je alles wat je van Brabant mag verwachten: gezelligheid, veel groen, de bourgondische sfeer, buiten- en binnenactiviteiten, voor elk wat wils dus. Of je nu van rust en natuur houdt, of van cultuur of gewoon gezellig eten en drinken: alles is ruimschoots aanwezig in en rondom Geldrop-Mierlo. De bewoners en ondernemers maken de fijne, authentieke sfeer en zullen je met open armen ontvangen. Geldrop is een prachtig voorbeeld van gastvrijheid en gezelligheid en een ideale plek voor een dagje uit. Stap met zijn allen de touringcar in en ontdek Geldrop-Mierlo! Benieuwd naar de mogelijkheden van een touringcar huren? Neem dan gauw contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Ontdek de natuur van Leenderheide 

Zijn jij en je vrienden liefhebbers van de natuur? Ontdek dan de Strabrechtse Heide, één van de grootste natuurgebieden van Nederland. Als onderdeel van Heeze-Leende bevat de Strabrechtse Heide zowel droge, zanderige gedeelten alsook vochtige delen vol met vennen en insecten. Mede door de afwisseling is de Strabrechtse Heide het meest veelzijdige natuurgebied van Nederland. Het gebied bestrijkt ruim 1.500 hectare en bevat struikheide, dopheide en de meest exotische planten zoals de vleesetende zonnedauw en het Waterlepeltje. Tijdens een wandeling door het gebied kom je libellen, kikkers, padden en nog veel meer prachtige dieren tegen. Wat is er fijner om je weg te laten brengen en op te halen door een touringcar. Maak er een bus uitstapje van met zijn allen en geniet van de prachtige natuur van Leenderheide.   

.

Workshop servies beschilderen

In Geldrop kunnen jij en je vriendinnen jullie creativiteit helemaal kwijt tijdens jullie vriendenuitje.  Kies je favoriete serviesstuk en beschilder het precies zoals jij het wil, creëer je eigen pronkstuk voor thuis! Tijdens de workshop werk je met veel verschillende materialen en leer je de fijne kneepjes van het servies beschilderen en bewerken. Door de professionele begeleiding, lijkt het alsof het zo uit de fabriek komt rollen.  Je bewerkt je kan, theepot, vaas of schaal met glazuurverf met meerdere technieken mogelijk. Na afloop bakken we het stuk af en neem je het mee naar huis. En natuurlijk mogen jullie onder het genot van een kop koffie of thee elkaar’s kunstwerken bewonderen. Maak de dag compleet en huur een touringcar. We maken graag een offerte voor je. En vanzelfsprekend is deze geheel vrijblijvend. 

.

Met de bus naar Kasteel Heeze

Cultuurliefhebbers uit de Brabantse regio moeten minstens eenmaal het prachtige Kasteel Heeze gezien hebben. Dit prachtige rijksmonument stamt uit de zeventiende eeuw en bevindt zich nog vrijwel in de originele staat. Het kasteel wordt nog steeds bewoond door de familie Van Tuyll van Serooskerken en is deels open voor publiek. Je kunt een rondleiding door het kasteel doen en zo de salons, het Romeinse bad en de schitterende slaapkamers van dichtbij bekijken. Het is daarbij ook mogelijk om het buitengebied te ontdekken. Wandel door de Hebertusbossen en de Strabrechtse Heide en geniet van de prachtige natuur rond het kasteel. Maak de dag compleet en huur een touringcar voor de ultieme ervaring en ontspanning! Neem vandaag nog contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.